De basis

Dag lieve moeder.

Gefeliciteerd met het wondertje in jouw buik. Wat fijn dat jij dit programma gaat volgen. Met deze cursus wil ik je helpen op een ontspannen manier te leren vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, ook straks tijdens de bevalling.

Ik ben Sylvia, eigenaresse van Vief Sportief en moeder van 3 dochters. Opgeleid als Zwangerfit docent, yoga en zwangerschapsyoga docent, hypnobirhting docent en Doula. Met mij kun je dus alle kanten op!

Kernbegrippen van deze cursus zijn ontspanning (yoga), en kennis. Alle drie deze begrippen zijn van belang in zowel de zwangerschap als bij de bevalling. Omdat dit bij mij zo goed werkte, heb ik besloten dat dit de pilaren van mijn bedrijf zijn geworden. 

Ontspanning heb je nodig om jezelf niet uit te putten, en ervoor te zorgen dat je gedachten er niet met je vandoor gaan. Kennis om te weten waar je lichaam toe in staat is, en wat je kunt verwachten. 

Ontspanning is de basis en dat kun je leren. Het begint met bewust worden van je adem. In de yogalessen gaan we met verschillende ademhalingstechnieken aan de slag. 

Je wordt je bewust van je lichaam en je ontwikkelt souplesse in je wervelkolom, bekken en bekkenbodem.  Ook leer ik je bewust je adem te gaan voelen in je buik zodat je van binnenuit ruimte maakt voor je kindje, zowel nu als straks tijdens de bevalling.

Bij deze cursus hoort ook een online-coachingsgesprek met mij. Ik raad je aan om de cursus eerst helemaal te doorlopen, en daarna een datum in te plannen voor een gesprek. Je kunt dan gedurende de cursus je vragen opschrijven zodat ik deze tijdens ons gesprek kan beantwoorden. 

Ik wens je veel plezier met de online lessen en een voorspoedige zwangerschap!