Over Sylvia

Over Sylvia

Mijn naam is Sylvia, ik ben moeder van drie dochters en trotse eigenaresse van Vief Zwanger. Als zwangerschapscoach ben ik gediplomeerd als zwangerfitdocent, doula, hypnobirthing-docent en yogadocent. Met al deze kennis en ervaring heb ik het beste van elke opleiding geselecteerd en mijn eigen unieke cursus samengesteld. Ik bied een holistische aanpak waarin ik yoga, sport en theorie combineer om aanstaande ouders voor te bereiden en ondersteunen. 

Waarom ik doe wat ik doe?

Toen ik zwanger was, hoorde ik dat bevallen pijnlijk was, lang kon duren, maar dat het uiteindelijk iets prachtigs opleverde. 

Toen de grote dag aanbrak, moest ik in het ziekenhuis bevallen vanwege mijn overactieve hypofyse. Daar lag ik dan, in dat ziekenhuisbed, beenbeugels erbij.… Geloof het of niet, ik dacht dat dat normaal was. En waarom? Omdat ik totaal niet was voorbereid. Ik had de controle volledig uit handen gegeven. Gelukkig verliepen mijn bevallingen vrij vlot, maar niet zonder de nodige, of eigenlijk onnodige medische ingrepen.…

  • Met alle inzichten die ik nu heb, zou ik het totaal anders aanpakken (zo gaat dat altijd, toch?). Ik heb ontdekt dat weten wat je te wachten staat, kennis hebben van de fysiologie, de sleutel is. Bevallen is niet eng zoals ik eerst dacht, maar een fantastisch, intens en liefdevol avontuur dat je voor altijd zal bijblijven.