Over Sylvia

Ik ben Sylvia

Ik ben moeder van drie lieve dochters. Vanuit mijn passie voor sporten en het wonder dat zwangerschap heet, is Vief Zwanger ‘geboren’.

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2004 hoorde ik regelmatig dat bevallen iets was ‘waar je even doorheen moet en waar je geen controle over hebt. Dat voelde niet fijn, ik miste het sporten en de enige optie die ik had, was aansluiten bij een pufclub en daar had ik alles behalve zin in

Nadat Emma was geboren in 2004, heb ik het roer omgegooid, mijn baan opgezegd en ben ik gestart met de klassieke ZwangerFit opleiding. Een opleiding voor fysiotherapeuten en sportdocenten, op het gebied van zwangeren vrouwen. In de loop der jaren ben ik mij blijven ontwikkelen en heb ik mijn CV aangevuld met HypnoBirthing, Zwangerschapsyoga, Spinningbabies en ben ik ook doula. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een brede kijk heb op het geboorteproces, waarbij de rode raad in het verhaal: kennis, beweging en ontspanning is. 

Met mijn cursus wil ik iedere zwangere vrouw bewust maken van het feit dat het vergaren van kennis en een gezonde leefstijl een positieve invloed hebben op de zwangerschap en de geboorte. Fysiek en mentaal goed in je vel zitten, is een mooie basis voor het moederschap. YES, that’s me! Dat is waar Vief Zwanger voor staat.