Om je een idee te geven van wat mijn cliënten zeggen over mijn begeleiding als doula, vind je hieronder een aantal reviews van hun ervaringen.

Sandra –
Toen ik voor het eerst bij Sylvia van Vief Zwanger terechtkwam, was ik op zijn zachtst gezegd sceptisch. Mijn eerdere bevalling was een achtbaan van emoties geweest: ingeleid, een knip, en uiteindelijk een vacuümverlossing. Het hele proces voelde gehaast en medisch, en ik was vastbesloten om mijn tweede zwangerschap anders aan te pakken.

Sylvia’s benadering was verfrissend en precies wat ik nodig had. Vanaf het begin legde ze de nadruk op mijn eigen kracht en het belang van een positieve mindset. Door haar cursussen leerde ik niet alleen technieken om fysiek fit te blijven tijdens mijn zwangerschap, maar ook hoe ik me mentaal kon voorbereiden op de bevalling. Haar kennis van de fysiologie van geboorte en haar focus op bewustwording hielpen me om mijn angst uit het verleden te overwinnen.

Toen de dag van mijn bevalling naderde, voelde ik me beter voorbereid dan ooit. Sylvia was er niet alleen als mijn doula, maar als een ware steunpilaar. Haar kalme aanwezigheid en geruststellende woorden hielpen me door elke wee heen. Deze keer voelde ik me gehoord en gerespecteerd in mijn wensen, wat een wereld van verschil maakte.

Nu ik terugkijk op mijn tweede bevalling, kan ik met een glimlach zeggen dat het een positieve ervaring was. Ik ben Sylvia enorm dankbaar voor haar begeleiding. Ze heeft me niet alleen geholpen om mijn vertrouwen terug te winnen, maar ook om mijn zwangerschap en bevalling met kracht en positiviteit te benaderen. Voor iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van zwangerschap en bevalling, kan ik Sylvia van harte aanbevelen. Haar passie voor gezondheid, positiviteit en empowerment straalt door in alles wat ze doet, en daar ben ik eeuwig dankbaar voor.

Son –
Ik heb altijd een beetje angst gehad voor het zwangerschap en de bevalling. Dit gevoel werd pas minder toen ik zwanger raakte en gedurende de cursus van Sylvia (ZwangerFit) sloeg mij angst om in enthousiasme. Ik kon dan ook niet wachten om de bevalling mee te maken met Sylvia aan ons zijde! Wat een topper zeg! Mijn partner en ik konden ons zoveel mogelijk richten op de komst van onze baby en konden optimaal genieten door de handvatten die Sylvia ons gaf en door haar fijne aanwezigheid tijdens de bevalling. Zij bracht rust mee en gaf ons het zelfvertrouwen om juiste keuzes te maken zonder ons in een bepaalde richting te sturen. Mijn partner en ik zijn Sylvia nog steeds dankbaar dat ze ons heeft begeleidt en dat zij aanwezig was bij het prachtig proces van ouders worden. Zoals ik altijd zeg: “ik gun iedere zwangere vrouw een doula als Sylvia”!

 

Anna –
Na twee bevallingen achter de rug wist ik wat mij ongeveer te wachten stond. Daarom wilde ik in mijn derde zwangerschap bewuster voorbereiden op de bevalling. Tijdens de cursus van Vief zwanger merkte ik hoe betrokken en enthousiast Sylvia was. Ik zag op tegen een eventuele medische bevalling. En het idee dat Sylvia mij daarbij zou begeleiden stelde mij gerust. Mijn derde bevalling verliep compleet anders dan de eerste twee. Een uitdaging om rustig te blijven en te concentreren op de ademhaling. Sylvia moedigde mij aan en gaf mii praktische adviesen. Ze hielp mij om positief te blijven en gaf mij het vertrouwen dat het goed ging. Dit zorgde ervoor dat ik mij beter kon richten op de aangeleerde technieken. Ik heb ervaren hoe begeleiding van een betrokken doula de bevalling tot een positieve ervaring kan maken.

 

Josette –
Doormiddel van de zwangerschapsyoga heb ik Sylvia leren kennen als kundige coach omtrent de zwangerschap en geboorte. Hierdoor leek het mijn man en mij erg prettig om Sylvia als doula te vragen voor extra begeleiding bij het maken van het geboorteplan maar ook als fysieke en mentale support tijdens de bevalling. De geboorte van onze zoon is compleet anders verlopen dan ons geboorteplan maar mede dankzij de support van Sylvia kijken wij alsnog terug op een hele mooie bevalling. Ik ben eeuwig dankbaar voor de rugmassage tijdens de weeën maar ook de foto’s en het geboorteverhaal wat we na afloop hebben ontvangen. Echt een aanrader!

Gabriela –
De begeleiding en aanwezigheid van Sylvia tijdens onze bevalling hebben wij als heel fijn ervaren. Al in mijn zwangerschap heb ik meerdere cursussen gevolgd bij ViefZwanger, waardoor ik al heel bewust en positief de bevalling inging. De begeleiding die we van Sylvia kregen tijdens de bevalling was precies wat we nodig hadden. Het proberen van verschillende houdingen, de juiste ademhalingstechnieken en het creëren van een veilige ontspannen sfeer zorgden ervoor dat wij onze droombevalling hebben gehad. Sylvia voelde echt als een extra steun en toeverlaat. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat we het op deze manier hebben mogen meemaken en zouden iedereen een Doula als Sylvia aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *